Yritys

Zegul-kajakkien

Zegul-kajakkien valmistus

Zegul-tuotevalikoima on tarkoitettu edistyneemmille ja vannoutuneille melojille.

Zegul-valikoima sisältää lisäksi eri tyylisiä kajakkeja, kuten nopeat kilpaveneet, temppuveneet ja tietysti kuuluisan Greenland-kajakin. Laatu näkyy jokaisessa yksityiskohdassa.

Huolellisesti suunnitellut ja testatut rungot takaavat erinomaisen suorituskyvyn. Arrow-sarjan virtaviivaiset linjat ja kajakin kansien krokotiilikuvio antavat todella erityisen ilmeen kaikille Zegul-malleille. Nämä huippukajakit on valmistettu ainoastaan kaikkein innovatiivisimpia korkean teknologian materiaaleja käyttäen.

Runkotyypit

A-CORE-kajakit

Erittäin monipuolinen rakenne toteutetaan käyttämällä alipainetekniikkaa, joka takaa parhaan paino/ lujuus-suhteen. Tämä materiaalien laminointi lisää kajakin kestävyyttä ja jäykkyyttä, absorboiden vielä vähemmän energiaa melonnan aikana ja kestäen kaikkein haastavimmissa ympäristöissä.

Kaikki Zegulin A-Core-rakenteiset kajakit on varustettu vahvistetulla kölialueella, joka takaa naarmun- ja iskunkestävyyden. Runko ja kansi ovat sisäisesti yhdistettyjä lasikuidulla ja aramidinauhalla, ja ulkopuolelle on käytetty erittäin kestävää aramidinauhaa. Kaikki kannet rakennetaan kerrosrakenteisina (saatavana kaikkiin Zegul-kajakkimalleihin).

3D C-CORE –kajakit

Zegulin 3D C-CORE -kajakit rakennetaan käyttäen täyttä HD LRA -ydinlaminointia kajakin runkoon. Tämä tuotantomenetelmä yhdistää alipaineinfuusiotekniikan ja erityisesti vesikäyttöön tarkoitetun epoksihartsin korkealaatuiset ominaisuudet sekä useita tyyppejä hiilikuitua, hiili/aramidia ja lasikuitumultiaksiaalikudoksia luomaan alan korkealaatuisimpiin kuuluvia hiilikuituytimillä varustettuja kajakkeja. Nämä kajakit ovat vieläkin monipuolisempia kuin tavalliset hiili/aramidi- ja hiilikuituvalmisteiset kajakit markkinoilla.

Täyshiilikuituiset kajakit

Tarvitaan vuosien kokemus hiomaan puhdas hiilikuiturunko täydelliseksi käyttäen kolmiulotteista hiilikuitua, jolla saadaan aikaan kaikkein jäykimmät ja kestävimmät kajakit. Nämä ovat markkinoiden kevyimmät kajakit.

HDPE-kajakit

Kun vaatimuksena ovat ylivertainen kestävyys ja jäykkyys yksikerroksiseen rakenteeseen verrattuna, käytetään kolmikerroksista rakennetta, jossa kahden polyetyleenikerroksen väliin tulee polyletyleenivaahto. Vaikka se onkin painavampi kuin useimmat yksikerroksiset vaihtoehdot, kolmikerroksinen HDPE-laminointi tarjoaa hintatasonsa parhaan jäykkyyden ja kestävyyden.