Yritys

Tahe Marine-kajakkien

Tahe Marine -kajakkirakenne

Tahe Outdoors keskittyy kehittämään valmistustekniikoita yhdessä komposiitti- ja lämpömuoviteollisuuden kanssa. Me käytämme uusimpia materiaaleja ja nykyaikaisia tuotantomenetelmiä. Tahe Marine -merkkiset kajakit valmistetaan seuraavalla korkeateknisellä rakenteella:

HDPE-kajakit

Kun vaatimuksena ovat ylivertainen kestävyys ja jäykkyys yksikerroksiseen rakenteeseen verrattuna, käytetään kolmikerroksista rakennetta, jossa kahden polyetyleenikerroksen väliin tulee polyletyleenivaahto. Vaikka se onkin painavampi kuin useimmat yksikerroksiset vaihtoehdot, kolmikerroksinen HDPE-laminointi tarjoaa hintatasonsa parhaan jäykkyyden ja kestävyyden.

OUTDOOR-laminoidut kajakit

Tämä täysin uusi rakenne on kehitetty yhdessä Euroopan johtavien raaka-ainetoimittajien kanssa. Avainelementtinä tässä laminointimenetelmässä on tiheäytiminen materiaali, joka mahdollistaa erittäin kestävät mutta kevyet laminaatit. Tämä yhdistettynä erittäin kevyisiin lasikomposiittikuituihin tekee kajakeista 10–15 % markkinoiden vastaavia vesikulkuneuvoja kevyempiä.

Runkotyypit

Tahe Marine tuotevalikoima

Wind-sarjan kajakit

Wind-sarja sisältää nopeita merivaelluskajakkeja, jotka on tarkoitettu pidemmille retkille ja tutkimusmatkoille, mutta jotka sopivat myös kuntoiluun ja maratoneille. Kaikissa Wind-sarjan kajakeissa on matala ”V”-muotoinen runko, joka takaa nopean kiihtyvyyden, korkean nopeuden ja hyvän ohjattavuuden. Näissä kajakeissa on useita säilytyslokeroita sekä säilytysluukku hyvin ulottuvilla tavaroidesi säilytystä varten. Wind-kajakkimallit on yleisesti tarkoitettu kokeneemmille melojille, jotka nauttivat avovedestä ja vauhdista.

Reval-sarjan kajakit

Reval-sarjan kajakeissa on ylöspäin kaartuva keula ja perä, kuten perinteisissä brittityylisissä kajakeissa. Reval-kajakit pärjäävät hyvin aallokossa ja vaikeissa vesiolosuhteissa merillä ja valtamerillä. Kaikki Reval-kajakit varustetaan peräsin + skegi -vaihtoehdolla, joka lisää kajakin suuntavakautta. Nämä kajakit ovat hyvä vaihtoehto melojille, jotka haluavat pitää hauskaa aallokoissa.

Spirit-sarjan kajakit

Spirit-sarjan kajakit on suunniteltu tasapainoiseksi hyvän käsiteltävyyden, nopeuden ja vakauden yhdistelmäksi. Spirit-sarjan kajakit ovat hyvä valinta pitkille matkoille ja ne pärjäävät myös hieman haastavammissa olosuhteissa.

Fit-sarjan kajakit

Fit-sarjan kajakit sopivat täydellisesti aloittelijoille ja keskivertomelojille. Fit-sarjan laajaan valikoimaa kuuluu sekä pieniä että vakaita vapaa-ajan kajakkeja merelle ja pitkille retkille. Nämä kajakit on tarkoitettu eri taitotasoille ja eri käyttötarkoituksiin ja niistä on hyvä aloittaa oma kajakkikokoelmasi!

Aqua-sarjan kajakit

Tahe Marine Aqua -sarja sisältää päällä istuttavia kajakkeja, jotka on valmistettu yhdestä kerroksesta kestävää polyetyleeniä. Aqua-sarja tarjoaa valikoiman yhden hengen kajakkimalleja kalastukseen ja päiväretkille. Nämä kajakit sopivat parhaiten järviin ja jokiin.