Yritys

Tuotanto & Tekniikka

Kajakkiemme ja kanoottiemme tuotanto

Tahe Outdoors on toiminut alalla 30 vuotta. Meillä on nyt tuotantolaitoksia Virossa, Ranskassa ja Saksassa, jotta voimme toimittaa parhaat tuotteet asiakkaillemme. Palveluksessamme toimii yli 220 työntekijää ja useita kumppaita.

Se taianomainen kosketus, jonka asiantuntijamme tuovat komposiitti- ja polyetyleenikajakkiemme ja -kanootteihimme valmistukseen, on tehnyt meistä johtavan uusien tekniikoiden, materiaalien ja laminointimenetelmien hyödyntämisessä kajakkiemme ja kanoottiemme valmistuksessa.

Olemme erityisen ylpeitä Zegul-sarjamme kajakeista, jotka ovat huippuluokan kajakkisuunnittelun huippua.

Komposiittikajakit

Alkaen perinteisistä lasikuitulaminoinneista aina alan johtaviin ultrakeveisiin alipainevalettuihin infuusiohiilikuiturunkoihin, kaikki Viimsissä valmistetut komposiittikajakit ovat edelleen kokeneiden artesaanien huolellista käsityötä ja kajakit syntyvät kerros kerrokselta.

Vaikka aloittaessamme 30 vuotta sitten tietämyksemme komposiittilaminoinnista oli valtava, veneenrakennuksen mestarimme ovat jatkuvasti kehittäneet tuotantomenetelmiämme testaamalla uusia materiaaleja ja tekniikoita. Tämä antaa meille kilpailuedun, kun kehitämme upeita ja suorituskyvyltään huippuluokkaisia vesikulkuneuvoja.

Polyetyleenikajakit

Rotaatiovaletut tiheärakenteiset polyetyleenikajakkimme toimitetaan joko yksi- tai kolmikerroslaminoituina riippuen siitä, mitä tietty malli vaatii rakenteellisesti. Kaikki PE-kajakit viimeistellään käsin ja tarkastetaan huolellisesti kitkattoman liu’un ja pitkäikäisen käytön takaamiseksi.

Kumpikin laminointiversio on saatavana joko yksisävyisenä tai täysin ainutlaatuisena kaksisävyisenä versiona. Kaksisävyiset värit suunnitellaan aina erilaisina sekoituksina, joten maailmassa ei ole kahta täysin samalta näyttävää kajakkia.

Ja ne ovat kovia! Vähintään yhtä kovia, kuin niitä käyttävät ihmiset. Kysy vaikka Sandy Robsonilta, joka käytti kolmikerroslaminoitua Reval Midi -PE-kajakkiamme 5 vuotta kestäneen tutkimusretkensä aikana Saksasta Australiaan.

Viimsin tehdas

Tehtaamme Viron pohjoisrannikolla Viimsissä on paikka, josta parhaiden kajakkien luomisprosessi alkaa. Jokaisen aluksemme korkeiden laatustandardien ja jatkuvan kehittämisen takaamiseksi olemme keskittäneet komposiitti- ja polyetyleenikajakkiemme tuotannon Viimsiin – heti pääkonttorimme naapuriin.