Tuki

Takuu

Tahe Outdoors -takuu

Tahe Outdoors seisoo tuotteidensa takana, minkä vuoksi myönnämme kaikille tuotteillemme 2 vuoden takuun. Jos tuotteessamme ilmenee ongelma, pyrimme ratkaisemaan ongelman nopeasti ja tehokkaasti, jotta pääset takaisin veden äärelle nauttimaan loppukaudesta.

Kaikki vesikulkuneuvot kuluvat käytössä, joten jos tarvitset teknistä apua tai varaosia, käänny alkuperäisen jälleenmyyjäsi puoleen tai ota meihin suoraan yhteyttä osoitteeseen contact-ne@taheoutdoors.com

Jos haluat esittää takuuvaatimuksen, lähetä sähköpostia jälleenmyyjälle, jolta ostit tuotteen. Jos ostit tuotteen jostain verkkokaupastamme, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen contact-ne@taheoutdoors.com ja kerro, mitä korvausvaatimuksesi koskee sekä liitä viestiisi mukaan valokuvia vaurioista sekä ostotodistus. Mikäli takuuvaatimus koskee kajakkia tai kanoottia, tarvitsemme myös sarjanumeron, joka löytyy istuintilan sisältä. Saatuamme vaatimuksesi käsittelemme sen ja ehdotamme ratkaisua.

ÄLÄ lähetä meille tuotetta, ennen kuin olemme varmistaneet, että takuu todella kattaa kyseisen tuotteen. Vastaamme kaikista toimituskuluista vain, mikäli kyseessä on perusteltu takuuvaatimus.

Tämä takuu on voimassa vain EU:ssa. Kaikissa muissa maissa nimetty maahantuoja on yksin vastuussa takuun toteutuksesta kyseisen maan lakien ja yrityskäytäntöjen mukaisesti.

Takuusopimus koskee vain alkuperäistä kuluttaja-asiakasta, se ei ole siirrettävissä eikä se kata mitään kaupallista käyttöä, kuten vuokraus, koulutus, harjoittelu tai tuotteet, jotka on tarkoitettu esittelytuotteiksi (myydään hieman käytettyinä tai pienin vioin). Takuu ei kata tuotteita, jotka ovat vioittuneet kuljetuksen aikana.

Takuusopimuksen ulkopuolelle jäävät tuotteet, jotka ovat vaurioituneet laiminlyönnin, väärän käytön tai onnettomuuden vuoksi, tai joiden kunto on heikentynyt omistajan tekemättä jättämistä kohtuullisista ja välttämättömistä huoltotoimenpiteistä. Takuusopimus ei myöskään kata tuotteita, joita on muuteltu tai korjattu valtuuttamattomien henkilöiden toimesta tai joita on kuormitettu yli valmistusmateriaalien fyysisen rajan.

Seuraavat eivät koskaan kuulu tähän takuuseen: kivistä tai kovista pinnoista, kuten betoni ja asfaltti, aiheutuneet naarmut ja reiät; liiallisesta altistumisesta auringolle tai lämmölle tai kajakin sitomisesta liian kireälle tai sen sijoittamisesta väärään asentoon johtuva vääntyminen (rungon epämuodostuminen); kulumisesta, liiallisesta altistumisesta auringolle, lämmölle tai muille ympäristöolosuhteille  johtuvat kajakin ulkonäön muutokset.

Jos sinulla on kysyttävää tarjoamastamme takuusta, ota meihin yhteyttä osoitteeseen contact-ne@taheoutdoors.com.